Plaats je melding

Weesproject

       07/05/2021
Assalamu alaykum,

IHH Nederland zorgt al jaren voor duizenden weeskinderen overal ter wereld. Veelal bevinden zij zich in crisisgebieden, waar ze in de meest benarde situaties moeten leven. Als humanitaire hulporganisatie voorzien wij deze kinderen van basisbehoeften zoals voedsel, onderwijs en onderdak. Zo kunnen we hun leven een stukje makkelijker maken en hen helpen een solide basis te bouwen voor de toekomst in shaa Allah.

Wij zorgen voor deze kinderen, in weeshuizen of bij hun families, in verschillende landen zoals: Albanië, Ethiopië, Somalië, Palestina, Afghanistan, Niger, Tsjaad, Kameroen, Gambia, Kirgizië, Bangladesch en Uganda. Dit doen we met de hulp van sponsor families. Een sponsor uit Nederland zorgt voor hen d.m.v. een maandelijkse donatie.

Wilt u ook bijdragen aan dit nobele doel? Voor een bedrag van slechts €30,- per maand onderhoud u een weeskind in één van de bovengenoemde landen. Zodra u sponsor wordt, ontvangt u een foto en de gegevens van het kind. Daarnaast ontvangt u jaarlijks een rapport met de voortgang en de huidige situatie van het weeskind.

Ook sponsor worden? Ga dan naar: https://ihhnl.org/tr/yetimler/ of kom langs op kantoor.

* (Nog) geen sponsor willen worden? Graag dit bericht zoveel mogelijk delen, zo draagt u ook een steentje bij. Jazakum Allahu khayran!
Type melding Gezocht

0 Reactie

Als eerst een reactie zetten

Anderen bekeken